HF pakker

HF pakkerne er målrettede forløb mod mellemlange videregående uddannelser. Hver pakke er er sammensat af de HF enkeltfag, som er adgangsgivende for den enkelte uddannelse. Du kan starte på HF pakker i januar og august.

1-årige HF pakker

På HF enkeltfag udbyder vi en række 1-årige pakkeforløb, der kvalificerer dig til at søge optagelse på uddannelserne til:

 

 

Pakker på 1/2 år

Vi har også HF pakker, der varer et halvt år og som kvalificerer dig til at søge optagelse på uddannelserne:

 

 

 

Diplomingeniør supplering

Læs mere om suppleringsmuligheder ift. diplomingeniøruddannelserne på Absalon i Kalundborg:

 

Tilmelding
Tilmelding til en HF pakke sker igennem en personlig samtale med studievejleder.

Ved uddannelsesstart i august vil der være samtaler i maj, juni og august. Ved uddannelsesstart i januar er der samtaler i december og januar.

Optagelse

Du kan tidligst optages på en HF pakke et år efter at have afsluttet enten folkeskolens 9. klasse eller 10. klasse. Optagelsen vil ske ved samtale med studievejleder og på baggrund af dine ønsker og en vurdering af dine faglige kvalifikationer.

 

Deltagerbetaling

Når du læser en HF pakke, skal du, som når du læser enkeltfag, betale for hvert fag, du deltager i. Afslutter du en hel HF-eksamen eller en HF pakke (dog ikke diplomingeniør), kan du få din deltagerbetaling retur. Se priser for de enkelte fag her.

 

SU

Du kan søge SU ved deltagelse på en HF pakke.

 

Studieinfo

Vi har samlet en række af informationer, der er relevante, når man enten går på skolen eller ønsker at tilmelde sig en uddannelse. Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig i receptionen eller i studievejledningen.