HF-uddannelser

HF på dine vilkår

På HF & VUC findes der flere veje til at nå frem til din drømmeuddannelse alt efter dine behov og ønsker for fremtiden. Hos os kan du tage en HF på 1, 2 eller 3 år - afhængig af, hvad du kommer fra, og hvor du skal hen.

 

Du vil opleve et imødekommende og rart studiemiljø, som styrker og hjælper dig til at opnå lige præcis den videregående uddannelse eller det job, du drømmer om.

 

HF som del af en klasse

En 2-årig HF er den hurtigste vej til de videregående uddannelser. Vælg mellem en række spændende fagpakker.

 

Er du ordblind eller har særlige behov, kan du tage din HF over 3 år. Her får du mere tid til både lektier og den støtte, du eventuelt har behov for.

NB! Du kan starte direkte efter 9. eller 10. klasse på den 2-årige og 3-årige HF

 

HF som enkeltfag eller online

Du kan også selv sammensætte din uddannelse med HF enkeltfag eller HF online, eller læse en SOF, hvis du har brug for ekstra fag for at komme ind på universitetet.

 

Skal du kun bruge enkelte fag for at komme ind på din drømmeuddannelse, er det også muligt at nøjes med at tage en 1-årig HF pakke, sammensat så den giver adgang til uddannelser til fx pædagog, sygeplejerske, laborant m.fl. 

 

 

Læs mere om de forskellige gymnasiale uddannelser, vi tilbyder, i menuen til højre.

Det bedste ved VUC er helt klart det stærke sammenhold i klasserne, både mellem lærere og kursister. Det faglige niveau er passende, og de mange udfordringer, der forekommer i undervisningen, er utrolig givende, og lærerne er gode til at hjælpe både med personlige og faglige ting.
Mathilde, HF enkeltfag, Holbæk
Lyshåret pige med dreadlocks
Billede af studievejledere

Har du brug for vejledning?

Vores studievejledere er altid klar til at hjælpe! Book en tid og bliv klogere på, hvilken uddannelse, der passer til dig.