Infoaften - for dig der overvejer en HF

Start på HF til august

 

Overvejer du at starte på HF efter sommerferien? Så kig forbi den 19. juni kl. 17, hvor vi afholder en ekstra informationsaften. Påtænker ud, at læse HF, så kig forbi og tag forældre, en ven eller andre interesserede med.

 

Du får en grundig præsentation af skolen, skolens værdier, den faglige undervisning, når man læser en HF, fagpakker og valgfag, ture samt alle de andre spændende aktiviteter, vi tilbyder.

 

Her er det også muligt at møde lærere, vejledere og elever, og du kan spørge om alt det, du har brug for at vide om at læse en HF, og hvilken type HF-uddannelse, der passer bedst til dine behov.

 

HF-uddannelser på Holbæk HF:

 

 

 

Den 3-årige HF er for dig, der er ordblind eller har fysiske eller psykiske udfordringer, der gør, at du har brug for lidt længere tid.  


Du kan også høre om dine muligheder, hvis du ønsker at studere hjemmefra på HF online, eller har brug for ekstra fag for at komme ind på universitetet.

 

 

Studiemiljø

Holbæk HF er for dig, der ønsker at tage din uddannelse i et rart, trygt og seriøst uddannelsesmiljø.

 

Du kan blive optaget på den 2-årige og 3-årige HF direkte efter 9. og 10. klasse.

 

 

 

Udfyld formularen herunder for at tilmelde dig infoaften:

Et trygt og rart studiemiljø

Vi gør vi alt, hvad vi kan, for at skabe et inspirerende undervisningsmiljø, som er imødekommende og rart. Vi lægger vægt på respekt for hinanden og nyder godt af den mangfoldighed, vores kursister bidrager med.

Klasselokale med glade kursister og en lærer der hjælper med en opgave

Oplev verden med din klasse

Læser du på den 2-årige eller 3-årige HF vil der, på andet semester, blive arrangeret en studietur til udlandet. Målet med studieturen er at give dig spændende faglige oplevelser og et endnu bedre fællesskab med dine medkursister.

Kvinde står foran verdenskort

Byg ovenpå din HF

Hvis du skal læse en lang videregående uddannelse, kan du nemt bygge ovenpå din HF med et supplerende overbygningsforløb (SOF).

SOF er et særligt tilrettelagt forløb på op til et halvt år, hvor du selv er med til at sammensætte din overbygning i forhold til dine uddannelsesønsker.

Kvinde står foran smartboard og underviser
Studievejledere sidder ved borg

Vi er altid klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til vores uddannelser eller ønsker du at tilmelde dig?

I vores studievejledning er vi altid klar til at hjælpe dig.

Del Side